dé sportwinkel in Keerbergen sportitems voor heel het gezin open op zon- en feestdagen snelle levering aan huis professioneel advies
NIKE NIKE AIR ZOOM PEGASUS 40 (DV3853 401   HRUN) - 2Sport Keerbergen

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 40

NIKE

Referentie DV3853 401 HRUN


NIKE HEREN RUNNING LOOPSCHOEN
NIKE AIR ZOOM PEGASUS 40 HEREN
Als je op zoek bent naar een betrouwbare neutrale allround hardloopschoen dan is de Nike Air Zoom Pegasus 40 de schoen die je nodig hebt! Korte of lange runs maken; de Air Zoom Pegasus doet het allemaal. Dit maakt hem geschikt voor zowel beginners als ervaren hardlopers. Ervaar het perfecte balans tussen demping en responsiviteit met deze allround hardloopschoen!

TUSSENZOOL
De tussenzool van deze schoen is gemaakt van React-foam. Nike gebruikt dit foam specifiek om het risico op hardloopblessures te verkleinen. React-foam zorgt voor veel demping en is zeer responsief. Ook is er een Air unit in de voorvoet verwerkt. De lucht in de Air unit wordt samengedrukt bij het landen en veert terug bij het opstijgen. Dankzij de combinatie van beide technologieën ervaar je een licht, actief loopgevoel.

BOVENWERK
Het bovenwerk van mesh is niet alleen zeer ademend, maar zorgt ook voor een comfortabele hardloopervaring.

SLIJTZOOL
In de rubberen slijtzool is het iconische wafelpatroon van Nike terug te vinden. Dit patroon geeft grip op zowel een droog als nat wegdek. De voorvoet heeft extra flexibiliteit door de flexgroeven in de slijtzool en dit zorgt voor een soepele manier van lopen. De Nike Air Zoom Pegasus 40 gaat jou helpen om je doelen te bereiken!

€ 130

  Op voorraad

Maat Kies hierboven je maat
Nr 46548
Merk NIKE
Type loopschoen
Kleur blauw
Voor heren
  • Gratis verzending >BE€50 NL€70
  • Binnen 2 à 3 werkdagen in huis
  • Betaal veilig online


© 2024 Brumato NV - Mechelsebaan 95, 3140 Keerbergen (België) - BTW BE 0423.704.017
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Verzendinfo - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt 2Sport gebruik van cookies. Meer informatie    OK