dé sportwinkel in Keerbergen sportitems voor heel het gezin open op zon- en feestdagen snelle levering aan huis professioneel advies
NIKE NIKE AIR ZOOM PEGASUS 40 (DV3854 800  RUND) - 2Sport Keerbergen
NIKE NIKE AIR ZOOM PEGASUS 40 (DV3854 800  RUND) - 2Sport Keerbergen NIKE NIKE AIR ZOOM PEGASUS 40 (DV3854 800  RUND) - 2Sport Keerbergen

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 40

NIKE

Referentie DV3854 800 RUND


NIKE RUNNING DAMES LOOPSCHOEN DV3854 800

Nike Pegasus 40
Een veerkrachtige rit voor elke run, het vertrouwde, speciaal voor jou gevoel van de Peg keert terug om je te helpen je doelen te bereiken. Deze versie heeft dezelfde responsiviteit en neutrale ondersteuning waar je zo van houdt, maar met verbeterd comfort in die gevoelige delen van je voet, zoals de voetboog en tenen. Of je nu lange marathonmijlen aflegt, een snelheidssessie doet voordat de zon ondergaat of een spontane groepsuitstap maakt, het is nog steeds de gevestigde wegloper waarop je kunt vertrouwen, dag na dag, run na run.

Ondersteuning: Neutraal
Hoe meer ondersteuning de schoen, hoe meer stabiliteit hij kan geven aan je natuurlijke pas. Een combinatie van afgestemde ondersteuning en opzettelijk geplaatste demping geeft je een veilig gevoel bij elke stap. De Pegasus 40 heeft een neutrale ondersteuning. Het geeft je balans, of je nu een hiel- of voorvoetspits bent. Het is ook goed voor lange en korte runs en zorgt voor een soepele overgang van hiel naar teen.

Demping: Medium
Hoe meer demping je onder de voeten hebt, hoe zachter en comfortabeler je hardloopervaring kan zijn. Demping helpt de impact te verzachten als je voeten de grond raken. Voel je verbonden met de grond met Nike React technologie, een lichtgewicht, duurzaam foam dat zorgt voor een comfortabele, responsieve rit. Het behoudt zijn vorm run na run om je een consistent gevoel te geven.

Responsiviteit: Hoog
Hoe responsiever de schoen, hoe meer energieteruggave je kunt krijgen bij elke stap. Of je nu wat sneller wilt rennen of met wat minder inspanning, responsieve schoenen helpen je net iets meer veerkracht te geven om meer uit je hardloopsessie te halen. Ze combineerden Nike React technologie met 2 Zoom Air units (1 in de voorvoet en de hiel) om je een veerkrachtig, veerkrachtig gevoel en een energiek gevoel te geven bij het afzetten.

Uitnodigende pasvorm en gevoel
Een goed afgestemd enkellaags mesh zorgt voor een uitnodigend gevoel en pasvorm. Ze hebben de middenvoetriem opnieuw ontworpen voor een meer gevormde pasvorm op de voet, gevormd voor voetbogen van alle maten.

Wat is er nieuw aan de Pegasus 40 ?
Toen Nike ging zitten om de Pegasus 40 te ontwerpen, kozen ze letterlijk voor een inside-out benadering, beginnend met een geïmplementeerde middenvoetband voor een veiliger, maar vergevingsgezind gevoel, alsof de Peg je voetboog een gastvrije, zachte knuffel geeft. Ze wilden de binnenkant van de schoen comfortabel, ademend en vergevingsgezind maken in de tenen, voetholte en hiel, waar je voeten het gevoeligst zijn, met een speciaal ontworpen cirkelvormig patroon dat ervoor zorgt dat de schoen zich aanpast aan je voet. Suède materiaal zorgt voor een betere pasvorm zonder irritatie, van je eerste run tot de laatste run.

Meer voordelen
Hielgebied optimaliseert de landingsruimte en verbetert overgang en duurzaamheid.
Op wafels geïnspireerd patroon zorgt voor grip op de weg.
Een extra flexibele groef zorgt voor een soepele afzet.

€ 129,99

  Op voorraad

Maat Kies hierboven je maat
Nr 46388
Merk NIKE
Type loopschoen
Kleur zalmroze
Voor dames
  • Gratis verzending >BE€50 NL€70
  • Binnen 2 à 3 werkdagen in huis
  • Betaal veilig online


© 2024 Brumato NV - Mechelsebaan 95, 3140 Keerbergen (België) - BTW BE 0423.704.017
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Verzendinfo - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt 2Sport gebruik van cookies. Meer informatie    OK