dé sportwinkel in Keerbergen sportitems voor heel het gezin open op zon- en feestdagen snelle levering aan huis professioneel advies
NIKE NIKE MC TRAINER 3 MEN (FQ1831 100  HAT) - 2Sport Keerbergen
NIKE NIKE MC TRAINER 3 MEN (FQ1831 100  HAT) - 2Sport Keerbergen NIKE NIKE MC TRAINER 3 MEN (FQ1831 100  HAT) - 2Sport Keerbergen

NIKE MC TRAINER 3 MEN

NIKE

Referentie FQ1831 100 HAT


NIKE ALGMENE TRAINING SCHOEN HEREN

Zorg dat elk moment, elke minuut en elke beweging in de sportschool ertoe doet. Of je nu tegen de klok racet, door de laatste set heen ploetert of stabiel blijft tijdens het heffen en vasthouden, de MC Trainer 3 kan je helpen je fitnessdoelen te bereiken. Het ademende gaas in het bovenwerk verandert deze trainer in een schoen die je overal kunt dragen. En een vlakke basis zorgt voor een niveau van stabiliteit in de bewegingen waar je het meest van houdt.


Stabiliteit: hoog

Hoe meer ondersteuning de schoen biedt, hoe meer stabiliteit deze kan bieden aan uw houding. Een combinatie van afgestemde ondersteuning en opzettelijk geplaatste demping helpt u zich bij elke stap veilig te voelen. Een vlakke, stabiele basis helpt u stabiel en geaard te blijven bij het maken van zijwaartse bewegingen.


Flexibiliteit: matig

Hoe meer flexibiliteit je hebt in de tussenzool en buitenzool, hoe meer je natuurlijk kunt bewegen. De flexgroeven in de voorvoet geven je flexibiliteit waar je het nodig hebt.


Demping: matig

Demping onder de voorvoet en hiel helpt de impact van je workout te verzachten. Een foam tussenzool biedt zachte demping en helpt je je veilig te voelen tijdens intensieve fysieke activiteit.


Meer voordelen

Het rubber zorgt voor een veelzijdig tractiepatroon waarmee u in meerdere richtingen kunt bewegen.
De neus- en hielstukken zorgen voor een extra laag duurzaamheid op de plekken die het meest aan slijtage onderhevig zijn.
Getoonde kleur: Wit/Zwart
Stijl: FQ1831-100

€ 79,99

  Op voorraad

Maat Kies hierboven je maat
Nr 48273
Merk NIKE
Type trainingsschoen
Kleur wit
Voor heren
  • Gratis verzending >BE€50 NL€70
  • Binnen 2 à 3 werkdagen in huis
  • Betaal veilig online


© 2024 Brumato NV - Mechelsebaan 95, 3140 Keerbergen (België) - BTW BE 0423.704.017
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Verzendinfo - Sitemap Quoted: Websites met méér