dé sportwinkel in Keerbergen sportitems voor heel het gezin open op zon- en feestdagen snelle levering aan huis professioneel advies
Terug binnen! NIKE NIKE ONE (FZ3229 010   DAT) - 2Sport Keerbergen

NIKE ONE

NIKE

Referentie FZ3229 010 DAT


NIKE DAMES TRAININGSBROEK LEGGING
Dameslegging Nike One
Ontdek comfort en prestaties met de dameslegging Nike One. Deze legging is ontworpen door het wereldberoemde sportmerk Nike en speciaal ontworpen voor actieve vrouwen die graag in stijl trainen.

Deze legging is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt de perfecte mix van comfort en functionaliteit. De stretchstof vormt zich perfect naar de vorm van het lichaam en biedt een perfecte pasvorm voor elk lichaamstype. De brede, elastische tailleband zorgt voor optimale ondersteuning en een comfortabel gevoel, de hele dag door.

Deze legging is perfect voor training en is voorzien van Nike Dri-FIT technologie. Dit innovatieve systeem voert transpiratie af om je droog en koel te houden tijdens je meest intensieve trainingen. Bovendien is de stof ademend voor een betere luchtcirculatie en een koeler gevoel tijdens je training.

De Nike One dameslegging is niet alleen functioneel, maar ook modieus. Met zijn strakke, elegante ontwerp is hij ideaal om zowel in de sportschool als in het dagelijks leven te dragen. Het discrete Nike-logo op de dij voegt een subtiel vleugje stijl toe voor een sportieve en moderne look.

Deze legging is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij elke stijl en elke stemming. Of je nu de voorkeur geeft aan felle kleuren of neutrale tinten, er is voor ieder wat wils. Bovendien past hij perfect bij al je sportkleding, of het nu gaat om training, yoga of welke andere fysieke activiteit dan ook.

Naast de hoogwaardige technische eigenschappen biedt deze legging ook een grote bewegingsvrijheid. Dankzij de aansluitende pasvorm en de stretchstof kun je je vrij en zelfverzekerd bewegen, ongehinderd door naden of stijve materialen.

Of je nu een doorgewinterde atleet of een beginner bent, de Nike One dameslegging is een must-have keuze voor je sportgarderobe. Met zijn elegante ontwerp, technische prestaties en ongeëvenaard comfort zal hij u begeleiden bij al uw sportsessies en u helpen uw doelen te bereiken.

Laat je sportkleding je niet langer tegenhouden, kies voor de Nike One dameslegging en ontdek een nieuwe manier om met vertrouwen en elegantie te trainen. Bestel de jouwe vandaag nog en sluit je aan bij de Nike-gemeenschap van actieve vrouwen die vastbesloten zijn om te slagen.

€ 54,99

  Op voorraad

Maat Kies hierboven je maat
Nr 48057
Merk NIKE
Type 7/8 broek
Kleur print
Voor dames
  • Gratis verzending >BE€50 NL€70
  • Binnen 2 à 3 werkdagen in huis
  • Betaal veilig online


© 2024 Brumato NV - Mechelsebaan 95, 3140 Keerbergen (België) - BTW BE 0423.704.017
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Verzendinfo - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt 2Sport gebruik van cookies. Meer informatie    OK