dé sportwinkel in Keerbergen sportitems voor heel het gezin open op zon- en feestdagen snelle levering aan huis professioneel advies
NIKE NIKE SPORTSWEAR CLUB (FZ4911 010   BVOET) - 2Sport Keerbergen
NIKE NIKE SPORTSWEAR CLUB (FZ4911 010   BVOET) - 2Sport Keerbergen

NIKE SPORTSWEAR CLUB

NIKE

Referentie FZ4911 010 BVOET


NIKE VOETBAL KIDS TRAININGSBROEK
Ontdek de Nike Sportswear Club broek voor kinderen van 6 tot 16 jaar, een essentieel comfort en stijl voor elke dag. Ontworpen met lichtgewicht dubbelgebreide stof en een elastische tailleband, zijn deze broeken perfect voor dagelijks gebruik en bieden ze uw kinderen een onvergelijkbaar gevoel van zachtheid en comfort. Of het nu voor school, vrije tijd of ontspanningsmomenten is, deze broeken zijn de ideale bondgenoot om droog en comfortabel te blijven dankzij hun vochtregulerende technologie.

Ultiem comfort
We weten hoe belangrijk comfort is voor actieve kinderen. De Nike Sportswear Club Pants zijn gemaakt van lichtgewicht dubbelgebreide stof die zweet afvoert, waardoor snelle verdamping mogelijk is en je kinderen de hele dag droog blijven. De elastische tailleband met trekkoord biedt een persoonlijke pasvorm, wat zorgt voor een perfecte pasvorm zonder afbreuk te doen aan comfort.

Kwaliteit en duurzaamheid
Gemaakt van 100% polyester met katoenen zakken en geribbelde boorden van polyester en spandex, deze broek is gebouwd om lang mee te gaan. De hoogwaardige materialen zorgen voor uitzonderlijke weerstand, zelfs na meerdere wasbeurten. Plus, handige zijzakken houden kleine essentials bij de hand.

Stijl en veelzijdigheid
Het strakke, tijdloze design van de Nike Sportswear Club Pants maakt ze een perfecte keuze voor elke gelegenheid. Geribbelde boorden voegen een vleugje moderne stijl toe en zorgen voor een nauwsluitende pasvorm bij de enkels. Of uw kinderen nu op school, in het park of thuis zijn, deze broek past zich aan alle situaties aan met stijl en gemak.

Productdetails
Lichtgewicht dubbel gebreide stof
Elastische taille met trekkoord
Lichaam: 100% polyester
Manchetten: 97% polyester, 3% spandex
Katoenen zakken
Geribbelde manchetten

€ 54,99

  Op voorraad

Maat Kies hierboven je maat
Nr 48427
Merk NIKE
Type trainingsbroek
Kleur zwart/rood
Voor kids
  • Gratis verzending >BE€50 NL€70
  • Binnen 2 à 3 werkdagen in huis
  • Betaal veilig online


© 2024 Brumato NV - Mechelsebaan 95, 3140 Keerbergen (België) - BTW BE 0423.704.017
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Verzendinfo - Sitemap Quoted: Websites met méér