dé sportwinkel in Keerbergen sportitems voor heel het gezin open op zon- en feestdagen snelle levering aan huis professioneel advies
Terug binnen! NIKE NIKE SWOOSH MEDIUM SUPPORT (DX6821 509   DAT) - 2Sport Keerbergen
NIKE NIKE SWOOSH MEDIUM SUPPORT (DX6821 509   DAT) - 2Sport Keerbergen

NIKE SWOOSH MEDIUM SUPPORT

NIKE

Referentie DX6821 509 DAT


NIKE DAMES SPORTBEHA
Je bent onderweg. Je opvulling zou dat niet moeten zijn. De ingenaaide pads van deze Swoosh-bh blijven op hun plaats, zodat je hard kunt werken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze verschuiven of vouwen. Ideaal voor trainingen en danslessen, medium ondersteuning geeft je een goede grip waardoor alles op zijn plaats blijft. Bovendien herstelt het zweetafvoerende, adaptieve materiaal snel zijn vorm, zodat je tijdens je training comfortabel kunt blijven.


Adaptieve pasvorm en stof

Als je hard gaat, voelt de lichtgewicht, adaptieve stof van de bh aan als een tweede huid voor superieur comfort en ondersteuning. Wanneer het tijd is om te rusten, herstelt het snel en zorgt het voor een goede grip en subtiele vormgeving. Dankzij de superelastische vezels kun je de bh gemakkelijk aan- en uittrekken, zodat je niet voorover hoeft te buigen om je beha uit te trekken.


Blijf droog

Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft. Het wordt gecombineerd met een meshvoering om je koel te houden.


Een Swoosh voor iedereen

De Swoosh-sportbeha is al lang een partner voor je trainingen en daarbuiten, maar niet iedereen heeft dezelfde behoeften. Op zoek naar minimale dekking en een zachte fixatie? De Swoosh Light Support is de bh voor jou. En als je een volledigere dekking en meer aanpasbaarheid wilt, is de Swoosh High Support klaar voor gebruik, waar je ook bent.


Productdetails

Lichaam: 72% polyester/28% elastaan. Mesh: 81% polyester/19% elastaan. Voering achterkant: 72% polyester/28% elastaan. Materiaal rugkussen: 100% polyester. Pad: 100% polyurethaan.
Machinewas

Land/regio van herkomst: Vietnam

€ 42,99

  Op voorraad

Maat Kies hierboven je maat
Nr 48107
Merk NIKE
Type sportbh
Kleur lila
Voor dames
  • Gratis verzending >BE€50 NL€70
  • Binnen 2 à 3 werkdagen in huis
  • Betaal veilig online


© 2024 Brumato NV - Mechelsebaan 95, 3140 Keerbergen (België) - BTW BE 0423.704.017
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Verzendinfo - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt 2Sport gebruik van cookies. Meer informatie    OK