dé sportwinkel in Keerbergen sportitems voor heel het gezin open op zon- en feestdagen snelle levering aan huis professioneel advies
S.OLIVER GEBREIDE TRUI (2151524 7926) - 2Sport Keerbergen

GEBREIDE TRUI

S.OLIVER

Referentie 2151524 7926


S'OLIVER DAMES FASHION TRUI
Op het gebied van duurzaam gecertificeerde vezels zetten we ons in voor natuurlijke vezels uit hernieuwbare bronnen. De grondstoffen hiervoor zijn geteeld met efficiënt gebruik van hulpbronnen.

Supporting Better Cotton

Als je voor onze katoenen producten kiest, steun je onze investering in de missie van Better Cotton om gemeenschappen te helpen overleven en bloeien, terwijl tegelijkertijd de leefomgeving wordt beschermd en hersteld. Better Cotton ondersteunt landbouwgemeenschappen op sociaal, economisch en ecologisch vlak door boeren te trainen in duurzamere teeltmethoden. Dit product wordt geproduceerd via een model van massabalans, wat betekent dat het niet per se Better Cotton bevat.

Meer informatie hierover vind je op /responsible-fashion/materialen

Deze casual gebreide trui met raglanmouwen en V-hals is jouw nieuwe favoriet voor het tussenseizoen. De regular fit met lange mouwen kan veelzijdig worden gecombineerd – met een jeans voor een ontspannen look of met een chino voor een chique outfit. De trui blijft dankzij het hoogwaardige breisel ook na vaak dragen nog mooi vormvast. Scoor nu deze moderne trui voor je garderobe!
Hals : V-hals
Mouwen : lange mouwen, raglanmouwen

€ 49,99

  Op voorraad

Maat Kies hierboven je maat
Nr 48474
Merk S.OLIVER
Type trui
Kleur khaki
Voor dames
  • Gratis verzending >BE€50 NL€70
  • Binnen 2 à 3 werkdagen in huis
  • Betaal veilig online


© 2024 Brumato NV - Mechelsebaan 95, 3140 Keerbergen (België) - BTW BE 0423.704.017
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Verzendinfo - Sitemap Quoted: Websites met méér