dé sportwinkel in Keerbergen sportitems voor heel het gezin open op zon- en feestdagen snelle levering aan huis professioneel advies
WOWOW RAINBOW JACKET RED COMBO (011810/11/12) - 2Sport Keerbergen

RAINBOW JACKET RED COMBO

WOWOW

Referentie 011810/11/12


wowow-fluo vest-reflecterend

Maak kennis met het Rainbow Jacket uit de WOWOW Kids-collectie, een kleurrijke en opvallende toevoeging aan de garderobe van je kind. Dit jasje is gemaakt van een mix van fluorescerende gele, groene en rode stof , waardoor een regenboog van kleuren ontstaat waar uw kind dol op zal zijn. De jas is ontworpen met het oog op veiligheid en bevat reflecterende strips die de zichtbaarheid bij weinig licht verbeteren, waardoor uw kind veilig blijft.



Het Rainbow Jacket heeft een volledige ritssluiting , waardoor je het aan- en uittrekken gemakkelijk maakt. De hoogwaardige materialen en constructie zorgen ervoor dat de jas bestand is tegen de slijtage van actief spelen en warmte en comfort biedt bij koeler weer.



De jas bevat ook een label voor Multilight , zodat u een klein lampje kunt bevestigen voor extra zichtbaarheid bij weinig licht. Deze functie voegt een extra veiligheidslaag toe en zorgt ervoor dat uw kind altijd zichtbaar is als hij buiten speelt.

€ 19,99

  Op voorraad

Maat Kies hierboven je maat
Nr 38517
Merk WOWOW
Type reflect. vest
Kleur multi color
Voor kids
  • Gratis verzending >BE€50 NL€70
  • Binnen 2 à 3 werkdagen in huis
  • Betaal veilig online


© 2024 Brumato NV - Mechelsebaan 95, 3140 Keerbergen (België) - BTW BE 0423.704.017
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Verzendinfo - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt 2Sport gebruik van cookies. Meer informatie    OK